Jeugdwerk

Werkend Wacht Ik

Werkend Wacht Ik is een jeugdvereniging met ongeveer 50 leden tussen de 16 en 26 jaar oud. Een keer in de twee weken komen we op zondag bij elkaar na de middagdienst.

MIDDAGEN

Tijdens deze middagen beginnen we samen met het zingen van een aantal liederen. Vervolgens gaan we in groepen uiteen. In deze groepen behandelen we een bijbelstudie of een themastudie die elke keer door een viertal verschillende leden wordt gemaakt. Daarnaast worden er ieder jaar vier activiteiten georganiseerd en gaan we jaarlijks op kamp, wat altijd een groot succes is! Je bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen!

Samen Eén

Samen Eén is een jeugdvereniging voor tieners van 12 tot en met 16 jaar. De club bestaat uit vier vaste groepen. Bij elke groep is een vast tweetal leiding aanwezig, dat met de groep ‘doorgroeit’ tot de leeftijd van 16 jaar. De clubavonden zijn één keer in de twee weken op vrijdagavond van 19:00 tot 20:30 uur.

MIDDAGEN

We beginnen met gebed en zingen een aantal liederen. Hierna wordt het thema besproken door de inleider(s). In de pauze is er ruimte voor ontmoeting met elkaar en is er wat te drinken. Na de pauze wordt er nog een korte afwisseling verzorgd door een tiener. Dit is meestal in de vorm van een spel of iets dergelijks.
Naast de clubavonden worden er enkele gezamenlijke activiteiten georganiseerd en gaan we in de zomer op kamp.