alt

 

 

 

 

Samen 1 is een jeugdvereniging voor tieners in de leeftijd van 12-16 jaar. Er zijn ongeveer 40 tieners lid. Om de 2 weken, op vrijdagavond van 19:00 – 20:30 uur, komen we samen in de kerk. De groep is verdeeld in 4 vaste groepen, op basis van leeftijd. Bij elke groep is een vast tweetal aan leiding aanwezig, welke met de groep ‘doorgroeit’ tot de leeftijd van 16 jaar. Dit om het goed leren kennen van elkaar te bevorderen, wat ook de ‘veiligheid’ bevordert om open te kunnen zijn.

 

Op deze clubavonden zingen we samen, bidden we samen en behandelen we samen een onderwerp welke door een tiener voorbereid is. De onderwerpen komen uit verschillende boekjes//tijdschriften zoals ‘Spirit’ (HGJB) en ‘God Gezocht’(Youth for Christ). Tevens worden er vrije onderwerpen behandeld.

 

 

Door het jaar heen organiseren we daarnaast allerlei activiteiten, zoals een bosspel, zwemmen, barbecue, sport & spel, etc. In de zomer gaan we traditiegetrouw een midweek op kamp. Op het kamp worden allerlei activiteiten georganiseerd rondom een thema. Ook wordt er iedere morgen een Bijbelstudie gehouden waarna we in groepjes het onderwerp en bijbehorende vragen bespreken.

 

De naam van deze jeugdvereniging zegt eigenlijk al wat onze missie is; namelijk gezamenlijk als jeugd onze Koning en Verlosser, Jezus Christus, leren kennen en volgen! Dit willen we als jeugd samen doen om elkaar vast te houden, elkaar te ondersteunen en samen Gods Naam groot te maken!

 

Een ieder heten we van harte welkom om een kijkje te komen nemen op een clubavond!

Laatst aangepast op zondag 06 oktober 2013 06:52